Alexandra Rusu - Despre mine
Dr. Alexandra Rusu

Cazuri

Pacient sex masculin, 21 ani

Inghesuirea severa, inclinarea planului maxilar si asimetria gingivala au fost rezolvate printr-un tratament extractional cu aparat dentar fix. Durata tratamentului: 22 luni.

Pacienta sex feminin, 12 ani

Inghesuirea medie a fost rezolvata printr-un tratament nonextractional cu un aparat fix metalic, fara a proclina excesiv dintii. Durata tratamentului: 18 luni.

Pacienta sex feminin, 19 ani.

Un caz complex de inghesuire severa cu angrenaj invers (la nivelul incisivului lateral drept maxilar 1.2), devierea liniei interincisive, spatii postextractionale existente (inchidere cu evitarea consecutiva a aplicarii implanturilor dentare), cant maxilar si asimetrie gingivala. Problemele au fost rezolvate cu ajutorul unui aparat dentar fix in decursul a 25 luni.

Pacienta sex feminin, 23 ani.

O inghesuire medie rezolvata cu ajutorul unui aparat dentar fix si a “strippingului”. Durata tratamentului: 21 luni.

Pacienta sex feminin, 11 ani.

Dinti maxilari inclinati excesiv in urma obiceiului vicios de sugere a degetului, mandibula plasata posterior cu aparitia consecutiva a unei distante intre incisivii maxilari si mandibulari de aproximativ 1cm. Tratamentul efectuat cu aparat ortodontic fix si headgear a rezolvat problemele muscaturii si a imbunatatit considerabil aspectul facial.

Alexandra Rusu
— medic specialist ortodontie
© 2021